Искаме нещо вкусно, но да дойде бързо и порцията

...
  Искаме нещо вкусно, но да дойде бързо и порцията
Коментари Харесай

Ето как различните зодии си поръчват храна

 

Искаме нещо вкусно, само че да пристигна бързо и порцията да е великодушна... В днешно време опциите за поръчване на храна са толкоз доста, че много постоянно напряко ни объркват, когато се опитваме да решим какво да ядем.

А по какъв начин зодиакалният знак дефинира навиците ни в поръчката на храна? Отговор на този въпрос дава foodpanda:

 

Огнени зодии - Овен, Лъв, Стрелец

Огнените зодии избират и поръчват храна извънредно бързо, в границите на не повече от 10 минути. Обикновено знаят още от предния ден какво ще бъде менюто им за идващия. Тъй като са огнени, грилът, такос и бургерите са измежду обичаните им поръчки.

 

Земни зодии - Козирог, Телец, Дева

Земните зодии несъмнено поръчват постепенно храна, преглеждат цялото меню и постоянно се стопират на вкусна паста с богат сос. Също по този начин особено място в сърцето на земните зодии заема френската кухня. Какво и да поръчат, то постоянно би трябвало да се съчетава добре с вино.

 

Въздушни зодии - Везни, Водолей, Близнаци

Въздушните зодии се любуват на необикновена храна. Когато поръчват ядене, те постоянно се стопират на най-нетрадиционното в менюто.

 

Водни зодии - Рак, Скорпион, Риби

Водните зодии обичат сантименталните заведения и храни. Те поръчват изтънчени, елегантни ястия, поднесени по най-хубавия метод. Техният избор е муден, като се изчитат деликатно всички съставки в менюто. Често избират гурме кухня.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР